Velkoplošná LED obrazovka láká do naší kanceláře

12-07-2014


LED velkoplošné obrazovky rovněž nazývané LED panely nebo LED tabule jsou v dnešní rychlé době nejefektivnějším reklamním a marketingovým nástrojem. I naše cestovní kancelář se pro investici do tohoto moderního reklamního prostředku rozhodla a zatím to vypadá, že se nám investice velice vyplatila. V dnešní době je pro nás velmi těžké odlišit se od konkurence, nezůstat ztraceni anonymně v davu, a zároveň přinášet zákazníkům aktuální informace o našich nabízených službách. To vše nám pomohla vyřešit LED velkoplošná obrazovka.

Na obrazovce ukazujeme především naše aktuální zájezdy, last minute zájezdy, slevové akce apod. Jelikož kolem naší cestovní kanceláře projde denně mnoho lidí, je to velice efektivní prostředek k upoutání jejich pozornosti. Mnoho zákazníků nám sdělilo, že k nám do prodejny vstoupilo právě na základě ukazovaných informací na LED obrazovce. Jsme touto informací vždy velmi potěšeni a vidíme, že nás tato investice nezklamala. Právě naopak, ani jsme nečekali, že bude mít takový efekt.
Odborníci tvrdí, že pohybující se reklama je několikanásobně efektivnější než reklama statická, a v našem případě se to potvrdilo. Tato obrazovka má výbornou viditelnost i za denního světla, při svitu slunce a má vysokou kvalitu obrazu. Disponuje velmi výrazným plnobarevným video obrazem a velmi naši kancelář zatraktivnila.

Investujte také do vlastní venkovní LED obrazovky pro Vaši firmu, prodejnu, restauraci, kavárnu, provozovnu, pobočku, obchod, kancelář, čerpací stanici, vzorkovnu, studio, úřad, fitcentrum, kadeřnictví, lékárnu apod., a uvidíte, že nebudete litovat.